Leer eenvoudig en zonder stress hoe je jouw eigen shorts kunt maken op de naaimachine.

In deze stap voor stap online workshop laat ik je zien hoe je zelfs zonder ervaring helemaal zelf jouw eigen shorts kunt maken. Heb je al meer ervaring? Ook dan ben je uiteraard van harte welkom!

Online naailes, workshop hoe maak je jouw eigen shorts?
Persoon achter de naaimachine, gratis online workshop kleding maken

Meerdere keren heb ik in gedachten met mijn naaimachine boven mijn hoofd op het balkon gestaan.

Ik was er klaar mee, gefrustreerd dat het weer niet was gelukt. Dat ik wederom niet uit het patroon kon opmaken wat nu precies de bedoeling was, of omdat simpelweg het eindresultaat tegenviel.

Ongeveer 10 jaar terug was ik mezelf aan het aanleren om mijn eigen kleding te maken. Gewapend met een schriftelijke cursus en wat patronen ging ik aan de slag. Maar de beknopte, onduidelijke uitleg en het eindeloos proeflapjes maken en steken oefenen, maakte mij nou niet bepaald gelukkig. Ik wilde tof resultaat, en dan het liefst ook een beetje snel 😉

Wanneer je je eigen kleding wilt gaan maken, dan hoort dit juist leuk te zijn. Enthousiast ga je op zoek naar mooie stoffen en fantaseer je al hoe jij in jouw zelfgemaakte unieke kleding over straat loopt. Daarom wil ik je heel graag al deze frustratie besparen.

Wat gaan we doen?

Samen kunnen we mooie dingen maken, en het mooie is hier hoef je nog helemaal geen ervaring voor te hebben. Ik heb een speciale online workshop gemaakt waarin we aan de hand van stap-voor-stap video’s een duidelijk patroon gaan volgen, zodat jij binnen no time jouw eerste eigen shorts kunt maken. Alle fouten die ik destijds heb gemaakt wil ik je heel graag besparen, ik laat je verschillende trucjes zien en vertel je welke stof je het beste kunt gebruiken. De workshop (ter waarde van €29.95) kun je nu helemaal gratis online volgen.

Wil jij ook leren hoe jij, misschien wel jouw eerste, eigen kledingstuk kunt gaan maken op de naaimachine? Meld je dan snel hier onder aan. Ik kan niet wachten om je hierbij te gaan helpen.

Naast de workshop ontvang je 1 keer in de 2 weken een mailtje vol met inspiratie en handige tips & tricks.

Close up naaimachine, Online naailes