Selecteer een pagina

Maak je eigen Yarn Bowl, super simpel!

Maak je eigen yarn bowl

Op internet komen de tofste yarn bowls voorbij. Naast dat ze er super mooi uitzien zijn ze natuurlijk ook nog eens super handig. Toch kunnen bepaalde garenschalen wel wat prijzig zijn. Maar wist je dat je ook heel eenvoudig je eigen yarn bowl kunt maken met voorwerpen die je waarschijnlijk gewoon al in huis hebt? In deze blog laat ik je zien hoe je dit doet.


Optie 1: Een leuk schaaltje

Het enige wat je nodig hebt is een leuk schaaltje en een clipje om papier bij elkaar te houden.

Plaats het clipje op de rand van het schaaltje. En steek de draad van jouw garen door de lussen van de papierclip. Zo simpel kan het soms zijn ūüėČ

Maak je eigen yarn bowl

Optie 2: Een toffe theepot

Misschien heb je nog wel een theepot in je keuken staan die je niet gebruikt. Je vind ze ook voor een habbekrats in de kringloop of op Marktplaats. Plaats het garen in de theepot en steek het garen door het tuitje naar buiten. Tip! Gebruik hiervoor een haaknaald, dat gaat een stuk makkelijker.

Maak je eigen yarn bowl

Optie 3: Vergeet de vergiet niet

Wist je dat je ook heel eenvoudig een vergriet als yarn bowl kunt gebruiken? Leg het garen in de vergriet en steek de draad door één van de gaatjes.


Maak je eigen yarn bowl
Maak je eigen yarn bowl

Drops haaknaalden set Circus Pro

Drops Haaknaaldenset

DROPS Pro Circus Haaknaalden – Set

‚ā¨30,23 bij Bol.com

Sommige blogs kunnen een affiliate link bevatten. Dit betekent dat wanneer je iets via deze link koopt we hier een kleine vergoeding voor krijgen. Uiteraard betaal jij hier niets extra’s voor.¬†

 

Hoi! Ik ben Amber. Ik laat je graag zien hoe jij ook je eigen kleding kunt maken, zelfs als je nu nog geen ervaring hebt. Kleding waar je je echt goed in voelt, die goed bij jou past en die je jaren kunt dragen (en zelfs door kunt geven aan een volgende generatie).

Het maken van je eigen kleding hoeft echt niet moeilijk te zijn en is zeker ook niet ouderwets. Aan de hand van moderne duidelijke patronen en leuke workshops laat ik jou zien hoe je zelf ook aan de slag kunt gaan.

Nieuwste Blog

Gratis Minigids - 5 Onmisbare tips voor het maken van je eigen kleding

Download de Gratis Minigids - 5 Onmisbare tips voor beginnersvoor het maken van je eigen kleding

Yes! De gratis mini-gids is naar je onderweg!