Selecteer een pagina

Nieuwe online workshop: Maak je eigen shacket of oversized spijkerjack

De shacket, oftewel de toffe flanellen jas die je op dit moment overal ziet, kun je nu ook eenvoudig zelf maken. In deze online workshop ontvang je het patroon voor deze toffe jas en een hele uitgebreide uitleg (bestaande uit meer dan 25 video’s) waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je deze veelzijdige jas zelf kunt maken op de naaimachine.

Online naailes: zelf een flanellen jas maken
Persoon achter de naaimachine, gratis online workshop kleding maken

Ook als je nog geen enkele ervaring hebt met het maken van je eigen kleding op de naaimachine, geloof ik dat ook jij zelf deze jas kunt maken.

Zo bevat de workshop een speciale module waarin ik je de basis van de naaimachine stap voor stap laat zien. Ik leer je in dit gedeelte hoe je je naaimachine helemaal klaar kunt zetten voor gebruik, hoe je een rechte steek kunt stikken, hoe je een hoek stikt op de naaimachine, hoe je naden netjes kunt afwerken. En nog vele andere tips en tricks, zoals het maken van knoopsgaten en het aanbrengen van vlieseline.

Oh ja, en je krijgt voor altijd toegang, je kunt dus lekker relaxt, op jouw eigen tempo aan de slag.

Wat gaan we doen?

In de workshop vertel ik je hoe je deze jas zowel met als zonder voering kunt maken. naast de shacket kun je dus ook een tof, licht oversized, spijkerjack maken met dit patroon. Kortom 2 vliegen in 1 klap 😉

Wanneer je je aanmeldt, krijg je meteen toegang tot alle video’s en het patroon, wat in maar liefst 9 maten beschikbaar is (maat 32 t/m maat 48). In de laatste module laat ik je ook nog zien hoe je zelf kleine aanpassingen aan het patroon kunt aanbrengen. Zo kun je bijvoorbeeld zelf eenvoudig de taillewijdte nog op jouw maat aanpassen en de lengte van het voorpand, het achterpand en de mouw veranderen.

Wil je meedoen, twijfel dan niet te lang. De eerste 50 aanmeldingen mogen namelijk deelnemen voor maar €30, hierna gaat de prijs omhoog 😉

Close up naaimachine, Online naailes

Veelgestelde vragen / misschien twijfel je nog

Ik heb nog geen enkele ervaring op de naaimachine. Is deze online workshop dan iets voor mij?

Zeker, zelfs wanneer je nog geen ervaring hebt, geloof ik dat jij deze jas zelf kunt maken. De workshop is inclusief hele duidelijke video’s waarin ik je stap voor stap laat zien hoe je de jas in elkaar kunt zetten. En mocht je echt vastlopen, dan mag je me altijd een mailtje sturen. Dan help ik je weer op weg.

Voor welke kledingmaten is deze workshop geschikt?

Bij de workshop ontvang je het patroon in maat 32 t/m 48. Bij maat 32 ben ik uitgegaan van een bovenwijdte van 75 cm. En bij maat 48 van een bovenwijdte van 110 cm.

Ik heb nu geen tijd / Ik ben nog bezig met een andere cursus

Dat is geen probleem! Je kan de volledige cursus helemaal op je eigen tempo volgen en houdt levenslang toegang. Of je nou vandaag of volgend jaar begint dat maakt niet uit.

Online workshop Je Maakt Het Naaimachine Shacket

€30

Maak eenvoudig jouw eigen shacket of
oversized spijkerjack!

Ruim 25 video’s met een duidelijke stap voor stap uitleg (dik 1,5 uur aan videomateriaal)

incl. begincursus

Je krijgt voor altijd toegang, je kunt de workshop dus volledig volgen in jouw eigen tempo

De  workshop is incl. het patroon in 9 maten

incl. uitleg hoe je zelf kleine aanpassingen aan het patroon kunt aanbrengen.

Op al je apparaten te volgen

Meld je aan en start direct!