Selecteer een pagina
Naailes in Bergen op Zoom

Naailes Hoogerheide

Woon je in (de buurt van) Hoogerheide en ben je op zoek naar een leuke, moderne naailes? Wil je zelf graag aan de slag achter de naaimachine en die toffe kleding maken waar je je echt goed in voelt en die echt goed bij jou past? Dan zijn onze naailessen echt iets voor jou!

Ook ik droomde toen ik net was gestart achter de naaimachine van die zelfgemaakte toffe items. Maar waar ik moest beginnen… eigenlijk had ik geen idee. Hoe kies je überhaupt een goed naaipatroon en weet je welke stof je het beste kunt gebruiken?

Wanneer je aan de slag gaat achter de naaimachine zal je al snel zien dat er wat verschillende technieken en handelingen bij komen kijken. Zijn deze heel moeilijk? Mwah… dat valt over het algemeen wel mee. Maar het is wel fijn als je weet wat je moet en in welke volgorde.

En als beginner… is dat vaak nog een beetje zoeken. Het is allemaal nog nieuw voor je, en daardoor kan het maken van je eigen kleding soms best overweldigend zijn. Terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is. En daar wil ik je graag bij helpen!

Naailes Hoogerheide

Woon je in (de buurt van) Hoogerheide en ben je op zoek naar een leuke, moderne naailes? Wil je zelf graag aan de slag achter de naaimachine en die toffe kleding maken waar je je echt goed in voelt en die echt goed bij jou past? Dan zijn onze naailessen echt iets voor jou!

Ook ik droomde toen ik net was gestart achter de naaimachine van die zelfgemaakte toffe items. Maar waar ik moest beginnen… eigenlijk had ik geen idee. Hoe kies je überhaupt een goed naaipatroon en weet je welke stof je het beste kunt gebruiken?

Wanneer je aan de slag gaat achter de naaimachine zal je al snel zien dat er wat verschillende technieken en handelingen bij komen kijken. Zijn deze heel moeilijk? Mwah… dat valt over het algemeen wel mee. Maar het is wel fijn als je weet wat je moet en in welke volgorde.

En als beginner… is dat vaak nog een beetje zoeken. Het is allemaal nog nieuw voor je, en daardoor kan het maken van je eigen kleding soms best overweldigend zijn. Terwijl dit eigenlijk helemaal niet nodig is. En daar wil ik je graag bij helpen!

Naailes in Bergen op Zoom

Onze (digitale) naailessen

Ik geloof niet in het eindeloos oefenen, het maken van proeflapjes en saaie projecten zoals kussenslopen en keukenschorten. Ik begrijp dat je het liefste meteen aan de slag wilt gaan met die toffe kledingstukken die je ook echt graag draagt en waar je je echt goed in voelt.

De naailessen hebben we daarom verpakt in kant-en-klare digitale workshops. Bij de workshop ontvang je het desbetreffende naaipatroon en een pdf-beschrijving. Maar daarnaast ook een hele uitgebreide video uitleg. In deze video uitleg doe ik eigenlijk virtueel met je mee en laat ik je alle verschillende stappen zien en zal ik je verschillende handige tips en trucjes geven waarmee het maken van je eigen kleding nog een stukje makkelijker wordt.

Heb je al wat meer ervaring? Dan is het ook mogelijk om alleen het naaipatroon met de pdf-beschrijving te kopen. Na betaling ontvang je deze meteen in je mailbox, zodat je hiermee meteen aan de slag kunt.

Online Workshops

Maak jouw eigen reversible schoudertas op de naaimachine

Naaipatroon | Reversible schoudertas

Maak je eigen spijkerjack of flanellen jas op de naaimachine

Naaipatroon | Spijkerjack

Online Naailes: Maak jouw eigen flanellen jas op de naaimachine

Naaipatroon | Flanellen jas

“You can’t use up creativity.
The more you use, the more you have”

– Oscar Wilde –

De voordelen van de online naailessen

  • Je hebt super snel resultaat, je hoeft dingen niet meer zelf uit te vogelen maar kunt direct meedoen met de instructie video’s
  • Te bekijken op het moment dat het voor jou het beste uitkomt (dit kan dus ook zondagochtend in je pyjama zijn 😉)
  • Het maakt niet uit waar je woont, de lessen kun je overal vandaan volgen, als je maar internet hebt.
  • Je kunt de video’s zo vaak terugkijken en terugspoelen zoals je wilt
  • Naast de video’s met uitleg vind je in de workshop ook basisvideo’s over de naaimachine
  • Incl. uitleg hoe je de kledingpatronen aan kunt passen aan jouw eigen lichaam (zoals het aanpassen van de mouwlengte, taillewijdte enz.)
  • Relaxt te volgen op jouw eigen tempo, geen mensen die je op de vingers

Ontspannen te volgen op jouw tempo

w

Meer dan 10 jaar ervaring

I

Met duidelijke video uitleg

Hoi! Ik ben Amber, het gezicht achter Je Maakt Het

Toen ik 15 was ben ik zelf begonnen achter de naaimachine. Inmiddels heb ik aardig wat kledingstukken zelf gemaakt en bestaat het grootste deel van mijn kledingkast uit zelfgemaakte items. Zeker in het begin vond ik het soms behoorlijk zoeken en was ik regelmatig gefrustreerd, omdat ik bijvoorbeeld het naaipatroon niet helemaal snapte, ik niet begreep wat de bedoeling was, of omdat mijn naaimachine weer eens was vastgelopen.

Ik wil je heel graag laten zien dat het maken van je eigen kleding echt niet zo moeilijk hoeft te zijn en dat je ook als beginner hele toffe items kunt maken. ik hoop dat je hierdoor die items gaat maken die je al zo graag wilt maken en die je dan ook met veel plezier zult gaan dragen. De kleding waar je echt trots op bent, en waar je ook goed voor zult zorgen en repareren wanneer dat nodig is. Want ik geloof echt dat jij dit ook kunt.

Ik hoop je heel snel te zien in een online workshop!

Groetjes Amber