Selecteer een pagina
Naailes in Kruiningen, leer hoe je jouw eigen kleding kunt maken

Naailes in Kruiningen

Woon je in Kruiningen, wil je graag aan het slag achter de naaimachine en ben je op zoek naar een leuke naailes? Lees dan vooral even verder. 😉

Zeker in het begin, wanneer je net start met het maken van je eigen kleding, kan het fijn zijn om hierbij wat extra hulp te krijgen. Als iemand je laat zien wat de verschillende stappen en technieken zijn, zodat je deze eenvoudig kunt volgen en dit niet volledig zelf hoeft uit te zoeken. Op deze manier kun je een hoop tijd (en vooral ook veel frustratie) besparen.

Zelf begon in ongeveer 10 jaar geleden met het maken van mijn eigen kleding. In mijn gedachten had ik die toffe kledingstukken al gemaakt. Maar om eerlijk te zijn had ik geen idee waar ik eigenlijk moest beginnen.  Ik wist bijvoorbeeld nog niet welke stoffen ik het beste kan gebruiken, hoe mijn naaimachine precies werkte en wat de verschillende patroondelen waren.

Inmiddels weet ik dit wel en heb ik al veel kleding zelfgemaakt. En dit vind ik zo leuk om te doen, dat ik dit ook graag aan jou wil leren!

Vaak wordt gedacht dat het maken van je eigen kleding vrij ingewikkeld is, maar niets is minder waar. Ik geloof echt dat iedereen dit kan leren en dat dit misschien wel een stuk makkelijker is dan je nu denkt. Zolang je dit maar stap voor stap blijft doen.

Naailes in Kruiningen

Woon je in Kruiningen, wil je graag aan het slag achter de naaimachine en ben je op zoek naar een leuke naailes? Lees dan vooral even verder. 😉

Zeker in het begin, wanneer je net start met het maken van je eigen kleding, kan het fijn zijn om hierbij wat extra hulp te krijgen. Als iemand je laat zien wat de verschillende stappen en technieken zijn, zodat je deze eenvoudig kunt volgen en dit niet volledig zelf hoeft uit te zoeken. Op deze manier kun je een hoop tijd (en vooral ook veel frustratie) besparen.

Zelf begon in ongeveer 10 jaar geleden met het maken van mijn eigen kleding. In mijn gedachten had ik die toffe kledingstukken al gemaakt. Maar om eerlijk te zijn had ik geen idee waar ik eigenlijk moest beginnen.  Ik wist bijvoorbeeld nog niet welke stoffen ik het beste kan gebruiken, hoe mijn naaimachine precies werkte en wat de verschillende patroondelen waren.

Inmiddels weet ik dit wel en heb ik al veel kleding zelfgemaakt. En dit vind ik zo leuk om te doen, dat ik dit ook graag aan jou wil leren!

Vaak wordt gedacht dat het maken van je eigen kleding vrij ingewikkeld is, maar niets is minder waar. Ik geloof echt dat iedereen dit kan leren en dat dit misschien wel een stuk makkelijker is dan je nu denkt. Zolang je dit maar stap voor stap blijft doen.

Naailes in Kruiningen, leer hoe je jouw eigen kleding kunt maken

Onze naailessen

Wij geven geen naailes op locatie in Kruiningen maar online. Zelf merkte ik dat ik vooral snel aan de slag wilde met toffe items en gewoon lekker snel resultaat wilde. Zo wilde ik het liefste niet urenlang bezig zijn met verschillende proeflapjes, het oefenen van steken en andere saaie opdrachten.

In de online naailessen kun je direct starten met een tof item zoals een spijkerjack, shacket of gave schoudertas. Doordat je zo snel resultaat hebt, zal je denk ik veel meer gemotiveerd zijn.

Uiteraard laat ik je wel van begin tot eind zien hoe het patroon in elkaar zit en hoe je zelf aan de slag kunt gaan. Zo vind je in iedere online workshop ook handige basisvideo’s waarin ik je meer vertel over de basissteken op je naaimachine. Bij de workshops waarbij je je eigen kleding kunt maken vind je ook een extra module waarin ik je laat zien hoe je het naaipatroon volledig kunt aanpassen op jouw lichaam. Zo weet je zeker dat jouw zelfgemaakte kledingstuk straks ook goed zal passen.

Online Workshops

Maak jouw eigen reversible schoudertas op de naaimachine

Naaipatroon | Reversible schoudertas

Maak je eigen spijkerjack of flanellen jas op de naaimachine

Naaipatroon | Spijkerjack

Online Naailes: Maak jouw eigen flanellen jas op de naaimachine

Naaipatroon | Flanellen jas

Ontspannen te volgen op jouw tempo

w

Meer dan 10 jaar ervaring

I

Met duidelijke video uitleg

Hoe werkt het precies?

Heb je al wat meer ervaring met de naaimachine, dan kun je het digitale naaipatroon en de pdf-beschrijving bestellen. Deze pdf-beschrijving is een mee beknopte omschrijving van het patroon en de werkwijze.

Wil je liever wat meer uitleg? Dan zijn de online workshops echt iets voor jou! In deze video’s (die je volledig op jouw eigen tempo en op het moment dat het voor jou het beste uitkomt kunt bekijken) laat ik je alle verschillende stappen zien. Van het kiezen van de stof tot het in elkaar zetten van het item op de naaimachine. Tussendoor kun je de video’s even op pauze zetten en tegelijkertijd zelf meedoen achter jouw naaimachine.

Wil je liever nog iets terugkijken? Dan kan dit natuurlijk ook, je kunt dit zo vaak doen als je wilt. Je krijgt maar liefst 2 jaar lang toegang tot deze online workshop. Het patroon en de pdf-beschrijving kun je zelf downloaden. Hier heb je dan voor altijd toegang toe. Op deze manier kun je deze nog veel vaker gebruiken.

“Do more things that make you forget to check your phone”

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Amber. Zoals je hierboven al kon lezen ben ik ongeveer 10 jaar geleden begonnen met het maken van mijn eigen kleding. Zeker in het begin vond ik het aardig zoeken hoe dit nu precies in z’n werk ging. In het begin zorgde dit er dan ook voor dat ik regelmatig gestikte naden los moest halen, dat de vlieseline weer eens aan mijn strijkijzer zat geplakt en dit weer los moest halen, of dat ik er achter kwam dat ik de verkeerde patroondelen uit de stof had geknipt. Kortom, er was soms aardig wat frustratie! 😉

Om jou deze frustratie te besparen ben ik voor je aan de slag gegaan. Het maken van je eigen kleding is juist super leuk en in veel gevallen ook veel makkelijker dan je nu misschien denkt. Ik neem je heel graag mee in dit proces. Zo kun jij de kleding maken die je zo graag wilt.

Ik hoop je snel te zien in één van de online workshops!

Wie weet tot heel snel!

Groetjes Amber