Selecteer een pagina
Naaipatroon basic shirts

Naaipatroon toffe basic shirts

Met dit naaipatroon maak je binnen no time zelf toffe shirts. In het patroon laat ik je zien hoe je zowel het shirt met korte driekwart en lange mouw kunt maken én vind je ook nog een cropped versie.

Zo kun je met dit patroon eindeloos variëren en het shirt volledig aanpassen aan jouw wensen.

Naaipatroon toffe basic shirts

Met dit naaipatroon maak je binnen no time zelf toffe shirts. In het patroon laat ik je zien hoe je zowel het shirt met korte driekwart en lange mouw kunt maken én vind je ook nog een cropped versie.

Zo kun je met dit patroon eindeloos variëren en het shirt volledig aanpassen aan jouw wensen.

Naaipatroon basic shirts

Zelf ben ik lang op zoek geweest naar het ideale naaipatroon voor een T-shirt.
De meeste patronen waren het alleen (net) niet helemaal voor mij. Ze waren of te strak of de hals was te wijd, of ik vond ze gewoon niet zo leuk.

Maar… dat is nu verleden tijd. We hebben namelijk zelf een heel tof patroon gemaakt met (vind ik) een hele fijne pasvorm.
Het is een basic shirt dat je zowel in een lange als een cropped versie kunt maken. Daarnaast bestaat het patroon uit 5 verschillende mouwen (een korte, driekwart en lange mouw en 2 versies met een omslag).

Zo kun je met dit naaipatroon verschillende versies maken die perfect passen in jouw capsule wardrobe.

Het patroon is makkelijk te volgen, zodat de shirts binnen no time in jouw kledingkast zullen liggen.

 

Bestel het naaipatroon, zodat je meteen aan de slag kunt 

Veelgestelde Vragen

Hoe werkt het precies?

Na bestelling onvtang je meteen een mailtje van ons met het patroon, zodat je hier meteen mee aan de slag kunt.

Je kunt het patroon eenvoudig zelf printen op A4-papier Je ontvangt zowel de versie van het patroon zonder naadtoeslag als de versie waarbij we dit alvast voor je hebben aangetekend. Daarnaast ontvang je natuurlijk ook een uitgebreide beschrijving waarin ik je stap voor stap laat zien hoe het patroon in elkaar zit en hoe je het shirt in elkaar zet op de naaiachine.

Hoe krijg ik het naaipatroon toegestuurd?

Na bestelling ontvang je het patroon per mail. Het is een pdf-patroon dat je eenvoudig zelf kunt printen op A4 papier. Hierdoor hoef je niet te wachten op de post en kun je gelijk aan de slag.

Hoelang krijg ik toegang tot het patroon?

Wanneer je de bestanden hebt gedownload, heb je voor altijd toegang. Mocht je in de toekomst dus nog meer shirts willen maken, dan kan dit zeker met dit patroon!

Mochten er in de toekomst eventuele verbeteringen of updates van dit patroon komen, dan krijg je deze uiteraard ook toegestuurd.

In welke maten is dit patroon beschikbaar?

Je ontvangt het patroon in maat 32 t/m maat 48 (bovenwijdte 74 cm t/m 110 cm). Op deze manier kun je het patroon ook in de toekomst gebruiken om het shirt eventueel ook in andere maten te maken.

Wie ben ik?

Hoi! Ik ben Amber, het gezicht achter ‘Je Maakt Het’. Ik ben nu zelf ongeveer 10 jaar bezig met het maken van mij  eigen kleding. Toen ik zelf hiermee begon merkte ik dat dit vaak vrij overweldigd was en dat het soms moeilijker werd gemaakt dan het eigenlijk is. Onnodig vond ik! Daarom ben ik een website gestart met als doel om het voor iedereen mogelijk te maken om zelf kleding te maken. Want het is zoveel makkelijker dan je nu wellicht denkt!

Heb je nog een andere vraag?

Weet dan dat je me altijd een berichtje mag sturen, ik help je graag!

Je kunt hier een berichtje sturen.

Ik kom dan zo snel mogelijk bij je terug.

* Het patroon, en de uitleg zijn bedoelt voor persoonlijk gebruik en mogen niet gebruikt worden voor commerciële doeleinden. 

Gratis Minigids - 5 Onmisbare tips voor het maken van je eigen kleding

Download de Gratis Minigids - 5 Onmisbare tips voor beginnersvoor het maken van je eigen kleding

Yes! De gratis mini-gids is naar je onderweg!