Je Maakt Het

Je maakt het … helemaal zelf

In een wereld die steeds sneller lijkt te gaan, waarin we van alles moeten (vooral van onszelf) is het belangrijk om soms een moment van rust te pakken, maar ja wat ga je dan doen?

Heb je altijd al willen leren haken of ben je hiermee juist al een tijd bezig maar ben je op zoek naar nieuwe patronen. Of zou je liever zelf kinderkleding willen maken of juist een leuk jurkje voor jezelf? Dan ben je bij ‘Je Maakt Het’ aan het juiste adres.

Op de website vind je diverse patronen, inspirerende blogposts, naaicursussen, e-books en nog veel meer! Zodat je zelf lekker snel aan de slag kan. Ik deel handige tips met je, welke stof kan je bijvoorbeeld het beste voor welk project gebruiken? en welke materialen raad ik je aan?

De kracht van het zelf maken, moeten we niet onderschatten, en wie weet is het de eerste keer niet perfect. Maar omdat het eigen is, heeft het een verhaal en dat maakt het bijzonder. En daarentegen is het ook super fijn om relaxed met je project bezig te zijn, neem er de tijd voor en geniet! Alle begin is moeilijk, maar door middel van stap voor stap uitleg wil ik jou graag helpen met het ontwikkelen van een nieuwe hobby.

“You can’t use up creativity.
The more you use, the more you have”

– Oscar Wilde –

Wie ben ik?

Ik ben Amber 25 jaar en sinds kleins af aan ben ik eigenlijk altijd creatief bezig geweest.
Het begon met een heel klein winkeltje Amber’s Freubelshop. In een vitrinekast  in de woonkamer stonden 3d-kaarten en gepimpte houten doosjes die ik verkocht aan kennissen en familie. Een aantal jaren later ontdekte ik samen met mijn moeder het haken. We waren op vakantie, kochten een boekje met patronen om gebakjes te haken, en een nieuwe hobby was geboren. Sinds die tijd ging er bij iedere vakantie een lading wol en katoen mee in vacuümzakken. 🙂

Niet veel later volgde de liefde voor de naaimachine. Rond mijn vijftiende begon ik met een cursus ‘kleding maken en ontwerpen’. En toen ik dit eenmaal had ontdekt, ging er een wereld voor me open. Het idee dat je je eigen kleding kan maken, totaal naar je eigen wens, anders dan de kleding die in de winkel hangt, dat vond ik helemaal te gek. Ik volgde een opleiding tot modeontwerper waar ik enorm van genoot en onwijs veel van heb geleerd. Nog steeds ben ik vrijwel iedere dag achter de naaimachine te vinden en ik wil heel graag mijn enthousiasme overbrengen op jou.

Heb je vragen, ideeën of suggesties, schroom vooral niet om me een berichtje te sturen. Dit kan hier.

Groetjes
Amber

Je Maakt Het
Workshop, online naailes, maak je eigen broek op de naaimachine

Psst! Ik heb een cadeautje voor je!

Meld je nu helemaal gratis aan voor deze online workshop waarin ik je laat zien hoe je deze shorts zelf kunt maken. Je krijgt gratis toegang tot het patroon en de uitleg!

Yes! Je doet mee met de workshop