Selecteer een pagina

Review Drops Pro Circus Haaknaalden Set

Een aantal jaar terug kreeg ik van mijn moeder een hele handige set met haaknaalden van Drops, zij had deze set gekocht op Kreadoe. Vorig jaar begon mijn zus met het haken en daar hoorde natuurlijk toffe haaknaalden bij. Ook voor haar kocht ik deze set met haaknaalden. In deze blog vertellen je hier graag wat meer over.

Drops haaknaalden set Circus Pro

Drops Haaknaaldenset

DROPS Pro Circus Haaknaalden – Set

€30,23 bij Bol.com

Wat zit er in de set?

In de set zitten in totaal 9 haaknaalden in verschillende maten, van haaknaaldnr. 2 t/m nr. 6. Iedere haaknaald heeft een eigen vrolijke kleur. En dit zorgt ervoor dat de verschillende haaknaalden goed te herkennen zijn. Op dit moment haak ik zelf veel met Yarn and Colors Epic, hier gebruik ik zelf haaknaald 4 voor. Het voordeel van de set is dat je hierin de meeste gebruikte maten vind. Van hele dunne haaknaalden tot wat grovere voor wat dikker garen. Zeker wanneer je net begint met haken is dit dus super handig, voor verschillende soorten garen heb je al meteen verschillende haaknaalden bij de hand.

Prijs / Kwaliteit

Waar je bij de wat ouderwetse dunne haaknaalden van aluminium na lang haken nog wel eens kramp in je vingers kunt krijgen, is dit bij deze haaknaalden een stuk minder het geval. Ze liggen fijn in de hand en hebben een fijn soft grip handvat.  

In vergelijking met andere haaknaalden is deze set ook nog eens heel betaalbaar. Ze zijn niet te vergelijken met de echte ergonomische haaknaalden, maar ze haken echt heel fijn. Zelf kan ik echt een lange tijd met deze haaknaalden achter elkaar haken zonder pijn in mijn handen te krijgen.

Is dit een aanrader?

Zeker wanneer je net begint met haken zou ik inderdaad de hele set aanraden. Ben je op zoek naar een speciale maat haaknaald? Dan kun je de naalden eventueel ook los kopen. De losse haaknaalden zijn verkrijgbaar t/m haaknaaldnr. 12

Tip! De set is ook leuk om cadeau te geven aan een beginnend haakster. Combineer de set eventueel met wat bolletjes katoen en je hebt een super tof starterskit!

Hey! Ik hoop dat je wat hebt gehad aan de info uit de blog. Wil je meer leren over het maken van je eigen kleding? Bekijk dan zeker ook de online workshops. In deze workshops laat ik je met behulp van verschillende video’s zien, hoe ook jij zelf aan de slag kunt, én lekker snel resultaat kan hebben.

Sommige blogs kunnen een affiliate link bevatten. Dit betekent dat wanneer je iets via deze link koopt we hier een kleine vergoeding voor krijgen. Uiteraard betaal jij hier niets extra’s voor. 

Hoi! Ik ben Amber. Ik laat je graag zien hoe jij ook je eigen kleding kunt maken, zelfs als je nu nog geen ervaring hebt. Kleding waar je je echt goed in voelt, die goed bij jou past en die je jaren kunt dragen (en zelfs door kunt geven aan een volgende generatie).

Het maken van je eigen kleding hoeft echt niet moeilijk te zijn en is zeker ook niet ouderwets. Aan de hand van moderne duidelijke patronen en leuke workshops laat ik jou zien hoe je zelf ook aan de slag kunt gaan.

Nieuwste Blog

Gratis Minigids - 5 Onmisbare tips voor het maken van je eigen kleding

Download de Gratis Minigids - 5 Onmisbare tips voor beginnersvoor het maken van je eigen kleding

Yes! De gratis mini-gids is naar je onderweg!