Selecteer een pagina

Review Drops Pro Circus Haaknaalden Set

Een aantal jaar terug kreeg ik van mijn moeder een hele handige set met haaknaalden van Drops, zij had deze set gekocht op Kreadoe. Vorig jaar begon mijn zus met het haken en daar hoorde natuurlijk toffe haaknaalden bij. Ook voor haar kocht ik deze set met haaknaalden. In deze blog vertellen je hier graag wat meer over.

Wat zit er in de set?

In de set zitten in totaal 9 haaknaalden in verschillende maten, van haaknaaldnr. 2 t/m nr. 6. Iedere haaknaald heeft een eigen vrolijke kleur. En dit zorgt ervoor dat de verschillende haaknaalden goed te herkennen zijn. Op dit moment haak ik zelf veel met Yarn and Colors Epic, hier gebruik ik zelf haaknaald 4 voor. Het voordeel van de set is dat je hierin de meeste gebruikte maten vind. Van hele dunne haaknaalden tot wat grovere voor wat dikker garen. Zeker wanneer je net begint met haken is dit dus super handig, voor verschillende soorten garen heb je al meteen verschillende haaknaalden bij de hand.

Prijs / Kwaliteit

Waar je bij de wat ouderwetse dunne haaknaalden van aluminium na lang haken nog wel eens kramp in je vingers kunt krijgen, is dit bij deze haaknaalden een stuk minder het geval. Ze liggen fijn in de hand en hebben een fijn soft grip handvat.  

In vergelijking met andere haaknaalden is deze set ook nog eens heel betaalbaar. Ze zijn niet te vergelijken met de echte ergonomische haaknaalden, maar ze haken echt heel fijn. Zelf kan ik echt een lange tijd met deze haaknaalden achter elkaar haken zonder pijn in mijn handen te krijgen.

Is dit een aanrader?

Zeker wanneer je net begint met haken zou ik inderdaad de hele set aanraden. Ben je op zoek naar een speciale maat haaknaald? Dan kun je de naalden eventueel ook los kopen. De losse haaknaalden zijn verkrijgbaar t/m haaknaaldnr. 12

Tip! De set is ook leuk om cadeau te geven aan een beginnend haakster. Combineer de set eventueel met wat bolletjes katoen en je hebt een super tof starterskit!

Workshop, online naailes, maak je eigen broek op de naaimachine

Psst! Heb je onze gratis online workshop al gezien?

In deze online workshop laat ik je stap voor stap zien hoe je deze shorts helemaal zelf kunt maken, ook als je nog geen ervaring met de naaimachine hebt! Je krijgt 14 dagen gratis toegang tot het patroon én alle video's met uitleg.

Naast de workshop ontvang je 1 keer in de 2 weken een mailtje vol met inspiratie en handige tips & tricks.

Yes! Je doet mee met de workshop