Selecteer een pagina

Wat haak je me nou? Haakupdate #1

Yarn and Colors Epic

Als enthousiast haak(st)er zal je dit ongetwijfeld herkennen. Zoveel ideëen en misschien iets te weinig tijd. Met als resultaat verschillende projecten waar je aan werkt. En toch zorgt dit ook weer voor de nodige afwisseling! In de rubriek ‘Wat haak je me nou’ laat ik je heel graag zien wat ik op dit moment aan het haken ben.


Zwarte Trui met Granny Steek

Ik ben al een tijdje bezig met mijn granny trui. Langzaam maar zeker begint de trui steeds meer vorm te krijgen. Het voorpand, het achterpand en de col zijn nu zo goed als af. Ik ben nu bezig met de mouwen. Het boord heb ik inmiddels gehaakt, nu de rest van de mouw nog. De trui haak ik met Drops Muskat. Wil je meer over dit garen lezen, bekijk dan zeker ook even deze blog.

Review Drops Muskat
Review Drops Muskat

Herfstachtige Paddenstoel Sleutelhangers

Wanneer je je hebt aangemeld voor de Gratis Haakpatronen via de mail dan heb je dit patroon ongetwijfeld al voorbij zien komen, de Paddenstoel Sleutelhanger! Het is een leuk klein haakppatroontje dat ideaal is om even tussendoor te haken. Het is ook super leuk om deze sleutelhanger aan iemand anders cadeau te geven 😉 Naast de paddenstoelen haak ik nog even verder in herfstsfeer, maar dit houd ik nog even geheim, dit patroon zal je snel voorbij zien komen in je mailbox wanneer je je hebt aangemeld.

paddenstoel sleutelhanger gratis haakpatroon
paddenstoel sleutelhanger gratis haakpatroon

Wil je ook gratis haakpatronen in je mailbox ontvangen? Klik dan hier om je aan te melden, het is helemaal gratis!


Mijn eerste haakboek

Ondertussen ben ik druk bezig met de patronen voor mijn eerste haakboekje. Hier kan ik helaas nog niet al te veel foto’s van delen. Maar ik kan je beloven het wordt wel tof. De items haak ik met Yarn and Colors Epic. Ik vind dit garen erg fijn haken, het is net wat dikker dan het “normale” katoen en heeft een matte uitstraling. Zodra het kan zullen de eerste foto’s op de blog verschijnen.

Yarn and Colors Epic
Workshop, online naailes, maak je eigen broek op de naaimachine

Psst! Heb je onze gratis online workshop al gezien?

In deze online workshop laat ik je stap voor stap zien hoe je deze shorts helemaal zelf kunt maken, ook als je nog geen ervaring met de naaimachine hebt! Je krijgt 14 dagen gratis toegang tot het patroon én alle video's met uitleg.

Naast de workshop ontvang je 1 keer in de 2 weken een mailtje vol met inspiratie en handige tips & tricks.

Yes! Je doet mee met de workshop