Selecteer een pagina

Heb je altijd al willen leren hoe je jouw eigen volledige garderobe zelf kunt maken: een hippe capsule wardrobe, volledig afgestemd op jouw wensen?

Dan heb ik jueel leuk nieuws oor je 🙂

Op dit moment ben ik namelijk een neiuwe online workshop aan het maken waar in ik 6 verschillende patronen met je wil gaan delen.  Op deze manier maak jij al jouw basics helemaal zelf en creëer je een kledingkast waarbij je alle items weer met elkaar kunt combineren. Uiteraard neem ik je net als bij de gratis workshop weer stap-voor-stap mee in dit proces en vertel ik je alle ins & outs zodat jij helemaal zelf aan de slag kunt, op jouw tempo.

Wanneer je je hebt aangemeld voor de gratis online workshop van de shorts dan ontvang je automatisch een mailtje wanneer deze nieuwe workshop af is, uiteraard voor de allerbeste prijs.

Heb je je nog niet aangemeld voor de gratis workshop? Klik hier om je aan te melden.

maak je eigen capsule wardrobe, online workshop